123 stickers

Toepassen adviezen gratis boekje 'Alles over accubewaking' en gebruik betrouwbare accumonitor verlengen accuduur

Persbericht
accumonitorWoudsend – Chris Corbier de man achter www.accumonitor.nl heeft een handzaam boekje over accubewaking geschreven, waarin op begrijpelijke wijze wordt uitgelegd welke zaken de levensduur van een accu bepalen. Daarmee is een pittig stuk accuwetenschap teruggebracht tot vijf belangrijke principes, waarmee de lezer aan de slag kan om veel langer plezier te hebben van die dure accu’s.
‘Alles over accubewaking’ is een boekje dat u gratis op de site bestelt, en al door ruim 700 schippers en campereigenaars is gelezen. Velen hebben dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid daarna de eigen situatie aan boord grondig te onderzoeken en te verbeteren met hulp en advies van accumonitor.nl
Chris Corbier: “Door de kennis uit het boekje toe te passen kom je al een heel eind met het verlengen van de levensduur van een accu, maar in combinatie met betrouwbare metingen wordt het ook nog eens zichtbaar gemaakt. Een accumonitor is dan een prima investering, maar die moet dan wel alles kunnen laten zien wat nodig is om de accu’s goed te kunnen bewaken.”
Begin 2014 introduceerde www.accumonitor.nl daarom een eigen accumonitor : de CA Marine 1.0.. Geavanceerd, uitgebreid, eenvoudig zelf te installeren, in één oogopslag af te lezen én voor een heel vriendelijke prijs!
De CA Marine 1.0 is inmiddels al in 70 schepen en campers in gebruik genomen.
Meer informatie www.accumonitor.nl en hier bestelt u het boekje.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X