Informatie voor de watersporter
Toonaangevende reddingsmiddelen van Ocean Safety te zien op beurs Düsseldorf 2023

Toonaangevende reddingsmiddelen van Ocean Safety te zien op beurs Düsseldorf 2023

Ocean Safety richt de schijnwerpers op veiligheid op zee en toont een uitgebreide selectie van zijn innovatieve reddingsmiddelen op de beurs van Düsseldorf van 21 tot 29 januari 2023.

De specialist in veiligheid op zee zal worden ontvangen door zijn Duitse distributeur voor recreatie, SOSTECHNIC in hal 11. Het volledige assortiment van de Jon Buoy Man Overboard (MOB) Recovery producten, inclusief de nieuwste aanwinst – de Jon Buoy Recovery Module MK 6 – zal worden getoond.

De Jon Buoy Recovery Module van Ocean Safety is ontworpen om het voor bemanningsleden gemakkelijker te maken iemand in het water te bereiken en te redden, en vormt een aanvulling op de andere producten in het Jon Buoy-assortiment, die allemaal op de stand van SOSTECHNIC te zien zullen zijn. Dit innovatieve MOB-assortiment omvat een werplijn en MOB-ladder.

De bekroonde Ocean ISO is ideaal voor pleziervaartuigen die zich verder weg wagen en vertegenwoordigt het Ocean Safety assortiment reddingsvlotten. Dit gebruiksvriendelijke reddingsvlot voldoet volledig aan ISO 9650 en heeft een geavanceerde container waardoor het lichter te hanteren en gemakkelijker te lanceren is.

De gelijknamige reddingsvesten van Ocean Safety, die vakkundig zijn ontworpen, zullen ook aanwezig zijn op Boot Düsseldorf. Ideaal voor inshore-, kust- of offshore-zeilen. Het ontwerp van het vest met schephals zit weg van de nek, waardoor beweging en comfort toenemen. Met een model voor elke zeiler, van professionele racer tot motorbootcruiser, is de Ocean Safety-collectie ontworpen om gedragen te worden.

Naast het assortiment essentiële reddingsmiddelen presenteert Ocean Safety een selectie kwaliteitsproducten van zijn belangrijkste leveranciers.

Gedurende de hele show zal Ocean Safety’s team van maritieme veiligheidsexperts niet alleen productadvies geven, maar ook advies geven over onderhoudsschema’s, overwintering en codering.

Voor meer informatie: oceansafety.com (Engels)

Foto: Ocean Safety

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht