windverwachting

Top-3 van de Week van de Watersport HISWA-bezoekers: zeilen, sloepvaren, suppen

PERSBERICHT
Amsterdam – Tijdens de afgelopen HISWA in de RAI was er veel aandacht voor de Week van de Watersport, en ook de stand van dit gezamenlijk initiatief trok veel bezoekers mede dankzij de gehouden winactie. Daarbij heeft de organisatie onderzocht, wat nu de favoriete watersportactiviteit onder de bezoekers was.
Wat wil de Hiswa bezoeker doen op het water?
Bezoekers van de HISWA konden aangeven wat ze het liefst willen doen tijdens de Week van de Watersport. In totaal zijn 881 prijsvraagformulieren ingevuld.
De top 10:
1. Zeilen
2. Sloepvaren
3. Suppen
4. Uurtje varen
5. Open dag
6. Kano/kayak
7. Manoeuvreren
8. Zeilles
9. Roeien
10. Proefvaren
Prijzen
De hoofdprijs van de winactie van de Week van de Watersport is afkomstig en volledig verzorgd door Cruising Home. Cruising Home Holidays bood één van haar prachtige overnachtingen op het water aan. Inclusief een luxueus diner voor twee of een VIP ‘Cruise’ met het hele gezin naar Kameleondorp Terherne.
Bootverhuurder Van der Pol uit Sneek bood een weekend zeilen aan met één van hun nieuwste zeiljachten ter waarde van €485,-.
Bij recreatiecentrum Sneek kon je een rondvaart door de stadsgrachten en omgeving van waterpoortstad Sneek met een ruime electrosloep winnen ter waarde van €85,- waarbij je zelf de sloep mag besturen.
Verhuurbedrijf Ottenhome Heeg in Friesland bood een dagje zeilen aan in een polyvalk ter waarde van €150,- aan. Voor de onervaren zeilers onder ons is er eventueel ook een instructeur aanwezig.
Of meevaren met een palingaak in Heeg. Een palingaak is een visserschip ontwikkeld in Friesland. De kleinere schepen werden op de meren gebruikt voor de palingvangst. In Heeg kan dit, mits je vooraf reserveert bij de VVV Heeg. In het palingseizoen kan je mee op de palingaak op dinsdag of donderdagavond.
En Week van de Watersport-partner Vetus bood een horloge aan van Nautica.
De bemanning van de stand droeg kleding gesponsord door Magic Marine. Magic Marine heeft een uitgebreid netwerk van zeilers over de hele wereld die hun kleding dragen.
Bedrijven die ook willen meedoen, kunnen contact opnemen met Sophie de Hart, Bohil Media, 020 – 509 11 44, info@weekvandewatersport.nl of via sophie@bohilmedia.nl
Meer informatie www.weekvandewatersport.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X