windverwachting

Topline start 'Bootverhuur Harlingen' waar je aluminium sloepen kunt huren of je kunt laten varen

PERSBERICHT
topline_bootjehurenHarlingen – Bootverhuur Harlingen biedt vanaf 01 april 2016 de mogelijkheid om kwaliteit bootjes van aluminium te huren in het mooie waterrijke Harlingen. Het rondtoeren door Harlingen genieten van de zee, zeehavens, singels en grachten en gebruik maken van onze arrangementen met of zonder schipper.
‘Verwenluxe’ op het water
De boten zijn voorzien van luxe bootkussens met een perfecte zit of om op de grote banken lekker op te liggen. Al met al ingericht voor een ultieme beleving op het water. Zoals op het Wad de zon onder te zien gaan en voor anker liggend lekker lui te genieten van onze ‘happertjes-rrangementen’.
Wilt U zelf gaan varen dan huurt U onze nieuwe WorkOut 500 en neemt Uw eigen proviand mee er kan tot 350Kg aan eten en drinken meegenomen worden. Deze stabiele en veilige bootjes komen allemaal Tobbedanser te heten met een bepaald volgnummer. Deze naam past ook het beste bij deze varende tobbe met veel zit-en-lig comfort.
Tevens rondvaarten door Harlingen met aan boord de officiële Stadsgids die U het nodige kan vertellen over de geschiedenis van Harlingen.
Wij hanteren ‘Mooi weer Garantie’. Dit houdt in, dat de huur met of zonder arrangement alleen doorgang vindt als het maximaal 6 Bft waait en de regenkans minder is dan 60%. Uw huur of arrangement schuift gratis door in overleg tot eerst volgende mogelijkheid en beschikbaarheid. Dat moment bepaalt uzelf in onze online agenda. In deze online agenda vinden regelmatige huurders veel voordeel en ‘win-kansen’ op gratis vaartochten.
In samenwerking met een groot aantal Harlinger Horeca ondernemers organiseren wij onze “Happertjes Arrangementen” in de periode van 16 mei tot 22 augustus. Wij verwachten veel van ons originele idee en nu zal blijken of dit inderdaad een toeristische attractie voor Harlingen gaat worden. Eten, smullen, smikkelen & drinken dobberend op het water en genieten van al het moois wat Harlingen als haven te bieden heeft!
Meer informatie www.bootverhuur-harlingen.nl of www.bootje-huren.frl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X