123 stickers

Torqeedo Deep Blue en Solbian ALLinONE genomineerd voor HISWA product van het jaar 2015

PERSBERICHT
stilleboot_nominatiesHeeg, Amsterdam – De Stille Boot toont op de HISWA twee producten die zijn genomineerd voor de Product van het Jaar Verkiezing. Het zijn de Torqeedo Deep Blue inboard elektrische aandrijving en de Solbian ALLinONE flexibele zonnepanelen. De winnaar van deze verkiezing zal tijdens de opening van de HISWA op 11 maart a.s. bekend worden gemaakt.
De Torqeedo Deep Blue inboard is een elektrische aandrijving voor sportboten en jachten, die verkrijgbaar is in 40 en 80 PK uitvoering. Het is een volledig plug & play systeem, compleet met motor, lithium accupakket en lader, regel- en veiligheidselektronica, touch screen display en elektronische gashendel. Daarnaast kunnen ook een generator en zonnepanelen worden geïntegreerd, en op zeilboten kan energie worden opgewekt met de meedraaiende schroef. Het systeem voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en wordt van service voorzien door de internationale Torqeedo organisatie, die in meer dan 40 landen actief is.
De Solbian ALLinONE is het eerste flexibele zonnepaneel met acculader in één. Daardoor is dit paneel werkelijk plug & play, alleen aansluiten op de accu volstaat! Solbian combineert hoog rendement (23%) SunPower zonnecellen met een ultra compacte geavanceerde MPPT- lader in een flexibel zonnepaneel. Net als alle Solbian panelen zijn ze buigbaar, overloopbaar en lichtgewicht. De ALLinONE panelen zijn leverbaar in piekvermogens van 23, 47 en 72 Watt, in 12 en 24 Volt. Het is ook mogelijke meerdere panelen onafhankelijk van elkaar aan te sluiten op de accu’s.
Meer informatie www.solbianzonnepanelen.nl en www.torqeedoshop.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X