Informatie voor de watersporter

Tough is de nieuwste generatie zonnepanelen voor aan boord van SUNBEAMsystem

PERSBERICHT
Amsterdam – Als booteigenaar volledig zelfvoorzienend zijn, zonder dat je daar concessies voor moet doen. Dat wil het Zweedse merk SUNBEAMsystem binnen handbereik brengen. De zonnepanelen zijn ontwikkeld door ervaren watersporters en spelen perfect in op de veeleisende omstandigheden aan dek. Dit watersportseizoen lanceert SUNBEAMsystem de nieuwste generatie zonnepanelen voor aan boord: Tough.
Een lang weekend zeilen zonder je zorgen te maken over een lege accu? Maar geen zin in onpraktische zonnepanelen die waardevolle dekruimte innemen? Zonnepanelen van SUNBEAMsystem zijn flexibel, beloopbaar én compact. Alle details zijn afgestemd op gebruik aan boord. Zo zijn de Tough panelen voorzien van een anti-slip oppervlak en hebben alle Flush modellen een platte kabel op de achterkant. Hierdoor zijn de panelen naadloos te integreren op het dek.
Liever een afneembaar paneel? Het Tough 50W LOXX paneel kan zowel op canvas als op het dek geklikt worden.
Kan je dan echt volledig onafhankelijk worden van walstroom? Ja, en het drijvende bewijs hiervoor leveren studenten Tjerk en Niels van Trintella4Green. Over anderhalf jaar varen ze uit voor een wereldreis in hun zelf verduurzaamde schip La Reyna. Hoewel de uitvaart nog even duurt voorzien zes 100W panelen van SUNBEAMsystem de jongens al een jaar van alle stroom die ze nodig hebben. Maandag 16 mei 2016 was Trintella4Green te zien in het programma Binnenstebuiten op NPO2.
Meer informatie www.beloopbarezonnepanelen.nl, www.sunbeamsystem.com, www.trintella4green.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht