flessenpost nieuwsbrief aanmelding

Traditionele seizoensopening Marina Port Zélande tijdens Paasweekend

Ouddorp – In Marina Port Zélande te Ouddorp zal het druk worden tijdens het Paasweekeinde 2011. Sowieso al vanwege het traditionele openingsfeest, dat de jachthaven aan haar vaste ligplaatshouders aanbiedt. En des te meer door de Open Deur Dagen van Delta Boat Center en Fairline Nederland (van 10:00 tot 18:00 uur). Hier zal een professionele presentatie van nieuwe Fairlines worden gegeven en een veelzijdig aanbod van gebruikte motorjachten te bezichtigen zijn. Getoond wordt eveneens de Amer Classic MS 870 Retro Line.
Maar er is in de representatieve showroom van het Delta Boat Center meer te zien. Zo kan men hier kennis maken met Résidence Weumelinghe. Dit omvat 6 (nagenoeg allemaal verkochte) dijkwoningen en 18 (deels verkochte) appartementen, die in Wemeldinge pal aan de Oosterschelde worden gebouwd. Met een eigen strand en een continue wisselend uitzicht dankzij eb en vloed, professionele- en pleziervaart, de luchten, de wind etc. Het lijkt nagenoeg onmogelijk dat zo dicht aan de Oosterschelde ooit nog eens een mogelijkheid tot wonen tot stand komt. Maar ook voor auto’s kan men terecht en niet de geringste. Dit dankzij de deelname van de Aston Martin Specialist Van Atten.
Liefhebbers voor zeiljachten kunnen hun hart eveneens ophalen. Dit doordat For Sail Yachtbrokers al op vrijdag 22 april tot 8 mei 2011 voor de achtste keer de For Sail Paas Boatshow organiseert. Een steiger vol gebruikte zeiljachten en een aantal modellen van Contest Yachts, waarvan For Sail Yachtbrokers agent is, ligt ter bezichtiging gereed. Ook te bekijken zijn exclusieve keukens van Tinello, horloges en juwelen van juwelier Keuvelaar, DIYA Custom Suits.
En tenslotte: voor de liefhebbers van rubberboten en Rigid Inflatable Boats(RIB’s) organiseert Delta Watersport van 21 tot 26 april de RIB-testdagen, waarvoor een aantal bekende merken beschikbaar is.  (Flakkeenieuws)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X