windverwachting

Traditionele 'Snertdag' bij MYS professioneel jachtonderhoud met lezingen, workshops en rondleiding Contest werf op zaterdag 10 januari 2015

PERSBERICHT
Medemblik – MYS – Total Yacht Care organiseert traditie getrouw aan het begin van het nieuwe jaar de MYS Snertdag; een informatieve dag met lezingen, workshops en presentaties van toeleveranciers. MYS staat voor u klaar om alle vragen op het gebied van techniek, refit, schadeherstel etc. te beantwoorden.
Zo kunnen bezoekers tijdens de MYS Snertdag zien wat de mogelijkheden zijn voor o.a. interieurbouw, navigatie systemen en dek vernieuwing. Ook kunnen ideeën voor poetswerk, spuitwerk en antifouling worden doorgenomen zodat uw schip er weer als nieuw uit ziet en goed uitgerust aan het nieuwe seizoen kan beginnen.
Bovendien is het mogelijk een bezoek te brengen aan de werf van Contest Yachts. En natuurlijk ontbreekt de erwtensoep niet.
Zaterdag 10 januari bent u vanaf 09:30 uur van harte welkom bij MYS, Overleek 7 in Medemblik.
MYS verzoekt u vriendelijk een mail te sturen naar info@mys.nl om u aan te melden voor de MYS SNERTDAG onder vermelding van uw naam en het aantal personen. MYS verneemt graag of u een rondleiding wilt bijwonen en zo ja, op welk tijdstip zodat er rekening gehouden kan worden met de grootte van de groepen. Kinderen zijn welkom!
Het programma:
Lezingen*
10:30 – 11:15 uur Verzekerd op weg, Het Schadeherstel Netwerk, door Erik Mesman, Senior Acceptatiespecialist Pleziervaartuigen bij Delta Lloyd
13:00 – 14:00 uur Refit van de Luna Verde (Contest 50CS): onderhoud en aanpassingen na een wereldomzeiling, door de heer Viegers
14:00 – 15:00 uur Materiaal en constructie van moderne High Tech lijnen, door Pieter Kok van Rake Rigging
*wijzigingen voorbehouden
Rondleidingen Contest Yachts
10:00 uur – 11:30 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts
12:30 uur – 14:00 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts
14:30 uur – 16:00 uur rondleiding over de werf van Contest Yachts
Toeleveranciers die aanwezig zullen zijn, zijn o.a. Rake Rigging, WhisperPower, Raymarine, Mastervolt, De Vries UK Sails en ASA Boot Electro.
Meer informatie www.mys.nl en www.contestyachts.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X