windverwachting

Transat 650-solozeilster Christa ten Brinke: ‘Een droom wordt werkelijkheid…’

Ik schrik wakker. Nat van zweet, niet van het zoute water. Het was een donkere nacht met golven, hoge golven en wind, heel veel wind. Ik probeer rustig te ademen en merk dat al mijn spieren strak staan. Klaar om in actie te komen. Om de zeilwissel te doen; naar de stormfok en een derde rif. Ik. Alleen…

Ik haal diep adem. Ik zit niet in mijn boot. Niet in mijn zeilpak. Ik lig in een comfortabel droog bed. Naast me de rustige ademhaling van Ysbrand, en ergens bij mijn voeten hond Sisko. (De Telegraaf, Pro3 Ocean Challenge)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

Email Marketing by E-goi
X