Informatie voor de watersporter

Travelydays mikt met gecombineerde fietsvakanties, vaarvakanties en zeilvakanties ook op buitenlandse deelnemers

PERSBERICHT
Enschede: Het Enschedese Travelydays, sinds een aantal jaren bekend van fiets- en zeilvakanties, heeft zich nu internationaal opgesteld met uitsluitend fiets- en vaarvakanties in Europa in haar programma. Samen met internationale partners worden deze fietsvakanties aangeboden om de mooiste gebieden van Europa actief te ontdekken.
Uniek is het internationale gezelschap waarmee de deelnemers reizen.
In eigen land en in Duitsland worden de reizen door Travelydays georganiseerd, zoals de unieke fiets- en zeilreis op de driemaster Soeverein. Met dit replica-schip uit de Gouden Eeuw worden fietstochten rond de voormalige Zuiderzee georganiseerd.
Volgens algemeen directeur Oebele Kootstra is de stap om de marketing internationaal op te zetten logisch: „Nu we in Nederland toch min of meer permanent een financiële crisis hebben is specialisatie op internationale markten zinvol om daar dan de benodigde groei te realiseren. Zo boekten we het afgelopen jaar al Israelis, Zuid-Afrikanen en Australiers en deze internationale doelgroep willen we nog beter bereiken. De mogelijkheid om „de gehele wereld“ bij ons aan boord te krijgen is een enorme uitdaging“, aldus Oebele Kootstra.
De komende tijd zal het aantal fietsreizen waarmee het nieuwe concept nu samen met internationale partners is opgezet, sterk groeien.
Meer informatie www.travelydays.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht