Informatie voor de watersporter

Trouwen in Amsterdam op een traditioneel zeilschip van Naupar

PERSBERICHT
Lelystad – Sinds kort is het mogelijk om in Amsterdam op de schepen van NAUPAR te trouwen. De schepen van NAUPAR zijn namelijk benoemd tot officiële trouwlocatie van de gemeente. Hiermee is het bestaande aanbod van trouwlocaties in Amsterdam uitgebreid en hebben bruidsparen nu ook de keus om op het water, aan boord van een traditioneel zeilschip, elkaar het Ja-woord te geven.
Trouwen in Amsterdam
Onze hoofdstad is voor bruidsparen een populaire stad om te trouwen. De stad biedt niet alleen vele mogelijkheden, de sfeer van oud Amsterdam geeft een trouwdag een geheel eigen tintje. Een schip van NAUPAR is dan ook een unieke en sfeervolle locatie. Als vroegere vrachtschepen voor onder andere de bevoorrading van Amsterdam, zijn de schepen deel van de Amsterdamse geschiedenis.
Groots en uitbundig of klein en intiem
De vloot van NAUPAR bestaat uit een ruim aanbod van zeilschepen die niet alleen in grootte maar ook in sfeer en comfort verschillen. Hiermee kan er geheel naar wens van het bruidspaar een unieke sfeer aan de trouwdag gegeven worden. Op een luxe en imposante bark of topzeilschoener kan er een vorstelijk huwelijk gegeven worden, waarbij wel 180 gasten aanwezig kunnen zijn. Op een authentieke tjalk of sportieve klipper kunnen bruidsparen in meer intieme sfeer een heel persoonlijk ceremonie houden.
Trouwen onder volle zeilen
Alle schepen van NAUPAR zijn officiële trouwlocaties. Niet alleen stilliggend in verschillende havens, maar ook midden op het IJsselmeer kan er onder volle zeilen getrouwd worden. Door deze grote verscheidenheid aan locaties is een bruiloft aan boord bij NAUPAR voor iedereen bereikbaar.
Meer informatie www.naupar.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht