Trudy’s Matras Service kan matrassen en kussens in boten reinigen en weer fris doen ruiken

PERSBERICHT
trudymatrasserviceWarten (Friesland) – Doordat onze boten in de winter vrijwel geheel afsloten worden, stijgt de luchtvochtigheid in de afgesloten ruimtes en ontstaan er in de matrassen en kussens, schimmels, bacteriën en vaak een onaangename ‘muffe’ geur. De MatrasCleaner is de oplossing voor een gezond, schoon, fris matras of bankkussens.
Weinig mensen staan er bij stil, maar het matras of het kussen is een bron, waar het krioelt van de bacteriën, virussen en schimmels. Terwijl wij alles vaarklaar maken, poetsen en wassen, wordt het matras en bankkussen vaak over het hoofd gezien ook omdat deze nu eenmaal niet gewassen kan worden.
Doordat uw boot in de wintermaanden wordt afsloten is er geen of weinig ventilatie en wordt de binnen ruimte vaak vochtig. Dit zijn de ideale omstandigheden voor de huisstofmijt, bacteriën en schimmels en het ontstaat van de ‘muffe’ geur.
Vanaf nu kan dit tot de verleden tijd behoren met de gepatenteerde methode MatrasCleaner, die zorgt voor een hygiënisch schoon en fris matras met de vier fasen reiniging zonder chemicaliën. Het matras reinigingssysteem produceert hoge frequentie trillingen, hierdoor worden de uitwerpselen, en bacteriën losgetrild en verpulverd. Het UVC- licht waarmee het matras behandeld wordt, doodt de huisstofmijten, bacteriën, virussen en sporen definitief. Het matras wordt tenslotte besproeit met MatrasClean-Spray. De MatrasCleaning service wordt aan huis of op de boot verleend, waardoor het matras en bankkussens gewoon kunnen blijven liggen.
Volgens Trudy’s Matras Service is MatrasCleaning nog erg onbekend in de watersport.  De dienst is bestemd voor zowel particulieren als bedrijven zoals jachtverhuurders, en jachtmakelaars, die een extra service aan hun gasten of klanten willen aanbieden.  Of natuurlijk voor wie het een prettig idee vindt,  met een heerlijk schone, frisse matras en kussens het vaarseizoen in te gaan.
Meer informatie www.trudys-matras-service.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X