Informatie voor de watersporter

True Heading brengt nieuwe AIS voor professioneel gebruik op de markt

PERSBERICHT
Enkhuizen – True Heading heeft een nieuwe AIS transponder ontwikkeld voor de professionele markt. True Heading heeft een compleet nieuw product ontwikkeld, bedoeld voor de commerciele scheepvaart. In de europese binnenvaart moeten ca. 14000 schepen met een dergelijke AIS worden uitgerust. Daarnaast moeten alle visserijschepen groter dan 15 meter in heel europa, vanaf 2012 tot uiterlijk 2014 worden uitgerust met dit soort AIS.
De True Heading carbon pro AIS transponder is een gecombineerde klasse a solas/inland AIS, die zich onderscheidt door de verbeterde toegankelijkheid van essentiële functies. De carbon pro is eenvoudig te installeren en is een uiterst betaalbare oplossing in een voornamelijk gereguleerde markt, waar de prijs van het product van doorslaggevend is bij de keuze voor de AIS onze advies verkoop prijs € 2100 is zeer concurrerend en ligt enkele honderden euro’s onder de prijs van de meeste aanbieders.
“Wij verbreden nu ons productaanbod, waarmee wij ook de comerciële scheepvaart willen bedienen. Daarmee dekken wij nu de volledige markt van verkeersbegeleiding en -toezicht, de commerciële scheepvaart en visserij tot de pleziervaart. Hiermee heeft het bedrijf een bredere basis door een meer veelzijdige klantenkring. Ons nieuwe product helpt bij de verbetering van de veiligheid aan boord van visserij- en binnenvaartschepen”, aldus Anders Bergström, algemeen directeur van True Heading.
Meer informatie www.true-heading.nl  en www.shiptron.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht