TTH Watersport bouwt en levert geremde kantelbare en niet-kantelbare boottrailers tot 3500 kilo

PERSBERICHT
Wieringerwerf – In het ongeremde segment tot 750 kilo is TTH Watersport uit Wieringerwerf al vijf jaar zeer succesvol. Vanaf 1 december 2012 fabriceert en levert onze onderneming tevens kantelbare en niet-kantelbare trailers op kenteken. Ons leverings programma is variërend in het segment van 750 tot 3500 kilo. Citaat eigenaar Nico Dekker. “Als je als watersport ondernemer al zolang de expertise hebt opgebouwd in het gebruik van trailers dan weet je wat belangrijk is voor de klant “.
TTH Watersport levert, naast vier modellen tot 750 kilo, nu ook een kantelbare, geremde trailer tot 1050 kilo en vier niet-kantelbare, geremde trailers: twee enkelassers voor 1300 en 1500 kilo en drie dubbelassers van 2000, 2700 en 3500 kilo. Met de uitbreiding kan TTH Watersport trailers bouwen tot een lengte van 12 meter en een breedte van 2,55 meter.
Geen gedoe met afstelling
Nico Dekker: ‘Bij de grotere trailers in ons assortiment is de basis dat de boot voldoende ondersteund wordt door genoeg kielrollen van de juiste kwaliteit. Het probleem is wel altijd dat die ook juist afgesteld moeten worden. Bij onze trailers zijn mogelijke knelpunten Qua afstelling verdwenen als U voor ons luxe centreerset kiest. Hierdoor wordt uw boot tijdens het traileren altijd ondersteund door zes kielrollen en twee luchtbanden (bij de 1050 kilo trailer gebeurt dat door vier kielrollen en twee luchtbanden). Op onze website is een video te vinden waarop dit gedemonstreerd wordt.’
Kwaliteit centraal
Naast gebruikersgemak, staat vanzelfsprekend de kwaliteit centraal. Daarom zijn de TTH-trailers voorzien van degelijke Duitse Knott assen met waterdichte lagers, roestvrijstalen remkabels bij de geremde trailers, en grote zware kielrollen die gelagerd zijn op een as van rond de 20mm. Ondanks de kwalitatief sterke materialen is de prijs-kwaliteit verhouding bij TTH trailers altijd erg goed. Dit is te danken aan het feit dat de trailers in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd worden.
Webshop
U kunt bij TTH Watersport ook terecht voor vakkundige reparatie en onderhoud aan uw trailer. Losse centreersets, kielrollen en reservebanden zijn via de webshop verkrijgbaar. TTH levert naast trailers ook boten (sloepen en console boten) en buitenboordmotoren. Het bedrijf is dealer van onder andere Suzuki Outboards, Mercury Outboards en Roughneck Ribs.
Meer informatie www.tthwatersport.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X