Informatie voor de watersporter

Tui Marine laat merk Sunrise vervallen en opgaan in Sunsail

PERSBERICHT
Rotterdam – Tui Marine heeft besloten dat haar merk Sunrise Zeilen vanaf zeilseizoen 2012 komt te vervallen. Tui Marine zal nu opereren vanuit Sunsail, de marktleider in wereldwijde zeil- en vaarvakanties, waarbij u een soortgelijk aanbod als bij Sunrise Zeilen kunt verwachten.
Vanaf heden zal Sunsail dan ook het volgende Sunrise Zeilen product aanbieden voor seizoen 2012:
Euro Vision flotilla: Nederlandstalige flotilla in Griekenland De Euro Vision Flotilla in de Ionische Zee in Griekenland is een wekelijkse flotilla die start op zaterdag 28 april 2012. Deze flotilla biedt naast Nederlandstalige ook Frans-, Duits- en Engelstalige begeleiding. De Euro Vision flotilla heeft als startdag zaterdag, met perfecte aansluiting op de aangeboden vluchten vanuit Nederland.
De Euro Vision flotilla wordt volledig aangeboden volgens het concept van Sunsail.
Met meer dan 800 jachten in 30 adembenemende locaties over de hele wereld verzekert Sunsail haar klant de vakantie hun leven. Sunsail biedt naast een ruim aanbod van bestemmingen en de jongste vloot ter wereld ook een rijk pallet aan zeilmogelijkheden, waaronder charters met en zonder schipper, bareboat vakanties, regatta’s, zeilscholen en een beachclub.
Meer informatie www.sunsail.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht