123 stickers

Twee genomineerden Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 bekend

PERSBERICHT
Amsterdam – De twee genomineerden voor de Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 zijn Lenie Hiemstra, oprichter en beheerder van de facebook groep ‘Met de boot door Friesland’, welke inmiddels 5.000 leden telt, en het Recreatieschap Marrekrite, dat al ruim 60 jaar in heel Friesland – op thans ongeveer 300 locaties – voor vrije, landelijk gelegen ligplaatsen met diverse voorzieningen zorgt. De redactie van het magazine Motorboot zal in het februarinummer van 2020 een artikel aan deze genomineerden wijden.
Voordrachten voor de Nationale Motorbootvaren Prijs 2019 konden tot 31 augustus 2019 worden ingediend. Inmiddels heeft de vakjury de ingezonden voordrachten beoordeeld en de hierboven vermelde genomineerden geselecteerd. Deze zullen door de jury nader worden geëvalueerd, waarna een prijswinnaar wordt gekozen. Die prijswinnaar zal tijdens Boot Holland 2020 bekend worden gemaakt.
De Nationale Mootorbootvaren Prijs prijs is een initiatief van de Stichting Bevordering Motorbootvaren en bedoeld als blijk van waardering en steuntje in de rug voor initiatieven en activiteiten ter bevordering van het motorbootvaren in Nederland.
Meer informatie www.motorbootvarenprijs.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X