123 stickers

Twee nieuwe praktische boeken voor watersporters: het 'boordboek' Scheepsdiesel en 'Buitengaats Zeemanschap'

PERSBERICHT
Haarlem – Uitgeverij Gottmer heeft in het Hollandia-fonds voor watersportboeken twee nieuwe uitgaven doen verschijnen. Het betreft twee zogenaamde ‘boordboeken’ vol gecomprimeerde kennis. In deze ‘handig aan boord’-serie verschenen eerder naslagwerkjes over onder meer navigatie, marifonie, radar, solozeilen, reisvoorbereiding, buitenboordmotoren, sloepen, EHBO en zelfredzaam zeemanschap. Aan deze praktische onderwerpen zijn nu toegevoegd het Boordboek Scheepsdiesel en Buitengaats Zeemanschap.

Het Boordboek Scheepsdiesel biedt in een toegankelijke vorm niet alleen de basiskennis die nodig is om onderhoud en kleine reparaties uit te voeren aan de scheepsmotor, maar ook om snel te kunnen beslissen of professionele hulp moet worden ingeroepen. Met de handige index achterin kunt u snel een probleem identificeren en hopelijk oplossen.
Boordboek Buitengaats Zeemanschap richt zich op de beginnende zeezeiler. Ook hier weer veel praktische adviezen en tips over de voorbereiding van schipper en boot. Maar ook met welke zaken je geconfronteerd kan worden tijdens een zeiltocht op zee.
Boordboek Scheepsdiesels Hans Donat ISBN 9789064106675 € 15,99
Boordboek Buitengaats Zeemanschap Dick Huges ISBN 9789064106613 € 14,99
Meer informatie www.gottmer.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X