Informatie voor de watersporter

Twee nieuwe RIB's van Cantieri Capelli brengen RIB-programma van Svenson Marine op maar liefst 32 modellen

PERSBERICHT
IJsselstein – Het vrijetijdssegment van het gerenommeerde Cantieri Capelli is uitgebreid met een tweetal nieuwe modellen, de Tempest 700 Sun en de Tempest 850WA. Met deze aanvulling telt het reeds omvangrijke programma RIB’s maar liefst 32 verschillende modellen.
De 7.15 meter grote Tempest 700 Sun is de opvolger van de succesvolle Tempest 690. Deze nieuwe RIB maakt gebruik van dezelfde romp die ook de basis vormt van de Tempest Work 700. Wat de beproefde vaareigenschappen betreft is hiermee feitelijk alles gezegd. Het grootste verschil zit hem in de opbouw, waarvan het enorme zonnedek voor de stuurconsole het meest in het oog springende is. Daarnaast is de zogenaamde leaning post voorzien van de mogelijkheid om glazen of andere zaken een veilig plaatsje te kunnen geven.
Uiteraard krijgt deze Sun-uitvoering ook de bekende crême-kleurige tubes mee, terwijl naar wens ook andere kleuren leverbaar zijn. Daarnaast kan de boot verder worden gepersonaliseerd met onder andere teak (of Flexiteak) elementen en een extra zonnedek aan de spiegel. De Capelli 700 Sun is gecertificeerd voor maximaal 16 personen mag worden gemotoriseerd tot 225pk. Prijzen vanaf € 30.635,- exclusief motor.
Tempest 850WA
De Capelli Tempest 850WA is een regelrecht luxe renpaardje en past naadloos tussen de modellen 770WA en 1000WA, terwijl de indeling van de cabine identiek is aan het laatstgenoemde model, inclusief de ruime opstelling van het onderwatertoilet. Boven de cabine bevindt zich een ruim zonnedek dat dankzij de stevige RVS zeereling en grijprails van de stuurconsole veilig is te bereiken. De leaning post van 850WA is ook geschikt om comfortabel zittend te kunnen sturen.
In de haven zorgt een standaard aanwezige teak tafel voor extra comfort. Het in polyester uitgevoerde A-frame kan optioneel worden voorzien van een eenvoudig uitklapbare bimini om de passagiers te beschermen tegen de felle zon. Dat pure luxe en snelheid hand in hand kunnen gaan bewijst de maximale motorisering van maar liefst 450pk. Prijzen vanaf € 76.860,- exclusief motor.
Meer informatie Svenson Marine

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht