windverwachting

Tweedaagse spoedcursus vaarbewijs van Yachtconsult vergroot de kans het vaarbewijsexamen snel te halen

PERSBERICHT
Roosendaal – Wie een druk leven leidt, denkt pas aan een vaarbewijs, wanneer hij of zij echt het water op wil. Vaak is het dan ‘te laat’ en wordt het behalen van het vaarbewijs weer uitgesteld. Reden dat Yachtconsult een uitgebreide intensieve ‘spoedcursus’ van twee dagen aanbiedt, voor wie weinig tijd heeft, of voor wie om een andere reden het vaarbewijs examen ‘last minute’ wil halen. De eerste spoedcursus Vaarbewijs van dit jaar bij Yachtconsult.com is op 3 en 10 maart in Rotterdam.
Waarom in twee dagen? Omdat de cursusstof redelijk ingewikkeld is en ook met o.a. veel vaktermen die in de watersport misschien wel gebruikelijk zijn, maar niet in het dagelijkse leven. Interessant zijn ook de struikelblokken die de VAMEX registreert (zie onderaan).
Tijdens de cursus geeft een ervaren docent direct uitleg daarover, want die weet waar vele nieuwe watersporters problemen mee hebben tijdens de cursus. Wanneer u dat zelf moet uitzoeken gaat daar zeer veel tijd inzitten. En ook gaat er veel tijd zitten om de vraagstelling van de VAMEX te begrijpen, ook daar wordt tijdens de cursussen veel aandacht aan gegeven.
Twee volle dagen is het minimum dat de cursisten nodig hebben om de uitgebreide cursusstof van Vaarbewijs 1 op een begrijpelijke wijze uitgelegd te krijgen en om het ook te begrijpen. In de week daartussen kan de cursusstof goed doorgenomen worden en als er dan nog vragen zijn kunnen die op de tweede dag gesteld worden. Eén dag is veel te kort voor een gedegen en duidelijke uitleg.
Voor diegene die het nog niet wisten: bij Yachtconsult krijgt u ten opzichte van onze collega’s voor het zelfde geld de dubbele tijd les!
Schrijft u zich snel in. Het cursusboek wordt u dan toegezonden zodat u de stof van de eerste lesdag nu al kunt doorlezen!
Op de website www.yachtconsult.com ziet u de locaties. Op 5 maart start ook de klassikale vaarbewijscursus van vijf avonden en op 2 maart een marifooncursus. Een cursus op eigen locatie is ook mogelijk. Privéles, met een groep vrienden of in samenwerking met een watersportvereniging. Neem daarvoor contact op met Roland Sterker tel. 06-53 62 32 31 (rs@yachtconsult.com)
Meer informatie www.yachtconsult.com, begrippenlijst VAMEX (PDF), vaarbewijs struikelblokken (PDF)

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X