Informatie voor de watersporter

U kunt de Stichting Vaarwens en de Meander met een eenvoudige stem aan financiële steun van het 3M Fonds helpen

Roden – Evert Stel en Inge de Graaf voeren namens de Stichting Vaarwens met hun bijzondere schip ‘Meander’ zo nu en dan belangenloos gratis dagtochten uit met mensen die een zeer slechte levensverwachting hebben door een levensbedreigende ziekte
De inititatiefnemers van deze Stichting doen nu een beroep op bekenden en op iedereen, die positief tegenover deze activiteiten staan, om op de Stichting Vaarwens te stemmen in het kader van de mogelijke toekenning van financiële steun door het 3M Fonds. Jaarlijks wordt deze grote gift van € 50.000,- toegekend aan een stichting die aan alle voorwaarden van het 3M Fonds voldoet.
Evert Stel en Inge de Graaf: “Wij voldoen aan deze voorwaarden en hebben uw stem nodig, zodat wij deze prijs in de wacht kunnen slepen. Het zou ons in staat stellen om ons nóg meer in te zetten voor onze vaargasten die we een onvergetelijke dag aan boord bezorgen. Wij staan er voor in dat iedere cent gebruikt zal worden voor de gratis aangeboden vaardagen van onze terminale gasten.”
Meer informatie www.stichtingvaarwens.nl en meteen stemmen kan ook via deze link

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht