UB Sails levert ook traditionele en jachtzeilen met opdruk van groot logo

PERSBERICHT
Enkhuizen – UB-Sails staat binnen de zeilchartervaart al decennia bekend als dé zeilmaker voor deze beroepsgroep. Ook voor zeegaande tallships. De laatste jaren heeft de markt van de pleziervaart zich daarbij gevoegd. En zo vinden eigenaren van scherpjachten, Lemmeraken, skûtsjes, klippers, schoeners en tall-ships hun weg naar de zeilmakerij in Enkhuizen.

UB Sails leverde de  bedrukte zeilen met levensgroot logo van koffieleverancier Tassimo voor de Avatar
UB Sails leverde de bedrukte zeilen met levensgroot logo van koffieleverancier Tassimo voor de Avatar

Aan de klantenkring is te zien dat het hier om hoogkwalitatieve, technische en stevige zeilen gaat, die een tijdje meemoeten en tegelijkertijd voor een scherpe prijs geleverd kunnen worden. UB-Sails kan dat, omdat het als één der eersten samenwerking heeft gezocht met de zeilmakerij Bryt Sails in het Poolse Gdansk.
Dat het bedrijf niet alleen goed is in gedegen zeilen zonder franje, bewijzen de nieuwe zeilen van de Avatar van schipper Andre Hanzens. Koffieaanbieder Tassimo wilde haar tienjarig jubileum vieren met zeiltochtjes op de Avatar tijdens de Kieler Woche in Duitsland. Om dat niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, deed Hanzens een beroep op Hans van der Lee van United Baltic Sails of wel UBSails. En zo leverde de Enkhuizense zeilmaker het bewijs naast gedegen neutrale ‘kale’ no-nonsense zeilen, ook heel commerciële zeilen met opdruk te kunnen maken.
Meer informatie www.ubsails.nl en www.tallship-avatar.com

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X