Uitbreiding jachthaven Pieter Bouwe in Gaastmeer niet alleen in ligplaatsen, maar ook in winterstalling en comfort

PERSBERICHT
pieterbouweGaastmeer (Friesland) – In een tijd waarin er geen tekort aan ligplaatsen meer lijkt te zijn, gaat Jachthaven Pieter Bouwe in het Friese Gaastmeer juist uitbreiden. Op zich geen vanzelfsprekenheid, maar deze uitbreiding betreft dan ook meer: het gaat om luxe ligplaatsen en meer ruimte voor veilig parkeren en winterstalling.
Bij het kiezen van een haven, gaat het ligplaatshouders niet alleen om de beschikbaarheid van plaatsen, maar ook om de sfeer, de rust, het gemak en de geboden faciliteiten. Zo is mede op basis van het enthousiasme van de huidige ligplaatshouders en de positieve ervaringen met passanten in het afgelopen seizoen, de familie Fakkeldij als eigenaar van de haven, toch tot deze ogenschijnlijke ‘tegen de trend in’-beslissing gekomen.
De nieuwe ligplaatsen krijgen een lengte van acht tot tien meter, en er zijn ook enkele langswal plaatsen beschikbaar.
Rosalie Fakkeldij: “Met de uitbreiding van onze jachthaven willen wij u in de toekomst een completere haven bieden met meer service in een natuurlijke ambiance, waar rust, ruimte, fullservice en gastvrijheid onze speerpunten zijn. Wij zijn er van overtuigd dat er vraag is naar het ‘ontzorgen’ van booteigenaren. Fullservice aanbieden op een zeer centrale locatie in het Friese Meren gebied zien wij als een kans. Wij denken ook nieuwe ligplaatshouders in onze jachthaven een ‘echt thuisgevoel’ te kunnen laten beleven.”
Om u een totaalbeeld te krijgen van de uitbreiding, kan men het beeldkwaliteitplan op de website downlowden.
Meer informatie www.jachthavenpieterbouwe.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X