Uitgeverij De Alk en Heijnen brengt rijk geïllustreerd nautisch woordenboek met scheepstermen in negen talen uit

PERSBERICHT
alk_scheepswoordenboekAlkmaar – Het ‘Groot geïllustreerd scheepswoordenboek in negen talen’ helpt u als jachteigenaar in het buitenland goed uit uw woorden te komen. Duidelijke instructietekeningen geven de woorden in het Nederlands. Het getal achter het woord verwijst naar de vertalingen in de andere acht talen.
Met deze visuele gids in de hand communiceert u snel en simpel als u hulp of assistentie nodig hebt en u de taal niet spreekt.
Tal van onderwerpen komen aan de orde in woord en beeld, zoals onderdelen van de boot (zeil- en motorjachten, bijboten), manoeuvreren, aanleggen en afmeren, ankeren en navigatie, kaartwerk en het weer. Natuurlijk wordt er ook ruim aandacht besteed aan de scheepsmotor, inclusief de buitenboordmotor. Andere onderwerpen zijn: onderhoud en reparatie, elektriciteit, water- en gasinstallatie en verwarming.
Het Groot geïllustreerd scheepswoordenboek in negen talen is het onmisbare beeldwoordenboek voor schippers van zeiljachten en motorschepen. Een must voor iedereen die een buitenlandse vaartocht onderneemt of het schip (permanent) in het buitenland heeft liggen.
Auteur: Vaness Bird, 160 pagina’s, formaat 19×24.5, Prijs 17,90 euro. ISBN: 9789059611153
Meer informatie www.alk.nl

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X