Informatie voor de watersporter

Uitgeverij De Alk & Heijnen brengt het boek 'Honden aan boord' uit voor wie zijn hond meeneemt op de boot

PERSBERICHT
Alkmaar – Varen is voor veel mensen een ontspannen activiteit, hobby, of invulling van hun vakantie. Voor anderen is de beroepsvaart de basis van hun bestaan en bron van inkomsten. Hobby of beroepsmatig; onze trouwe viervoeter hoeft niet aan wal achter te blijven.
Trudie Rutten is een ervaren hondengedragstherapeut en Bach Dierenconsulent. Varen en honden zijn haar passie. Tijdens vaartochten in binnen- en buitenland komt zij regelmatig in aanraking met verschillende honden aan boord. Uit de gesprekken met hondeneigenaars bij de plezier- en beroepsvaart is gebleken dat er behoefte is aan meer specifieke informatie over honden aan boord.
In dit boek laat ze zien dat varen en honden, met de juiste kennis en vaardigheden prima samen kunnen gaan, met als resultaat: meer plezier voor eigenaar en hond aan boord.
Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn:
– veiligheid en gezondheid
– natuurlijk hondengedrag
– leren en trainen
– probleemgevend gedrag en adviezen om deze te overwinnen
– een puppy aan boord
– spelen
– vaartochten
Dit boek bevat veel foto’s die bijdragen tot het begrijpen van honden. Met EHBO, de gifwijzer en een lijst met nuttige adressen is het boek tevens geschikt als naslagwerk aan boord.
Trudie Rutten maakt in haar Dierenpraktijk “De Rietvink” uitsluitend gebruik van diervriendelijke trainingsmethodes en natuurlijke behandel methodes. Haar doel is het bevorderen van de eigenaar-hond relatie. Dit hardcover gebonden boek is volledig in kleur.
ISBN: 9789059611030
Afmeting: 20 x 23 cm
Omvang: 144 pagina’s
Prijs: € 24,90
Meer informatie Uitgeverij De Alk & Heijnen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht