Informatie voor de watersporter

Uitgeverij Hollandia geeft boek voor zeilers ‘Winnen is geen geluk’ aan alle tweede plaatsen in North Sea Regatta

PERSBERICHT
gottmer_winnenetcHaarlem – Dit jaar zullen niet de winnaars, maar nu eens de tweedeprijswinnaars van de Delta Lloyd North Sea Regatta (DLNSR) een bijzondere prijs ontvangen. Uitgeverij Hollandia stelt in 2014 voor alle tweedeprijswinnaars een extra geschenk beschikbaar, te weten het boek Winnen is geen geluk van Fred Imhoff.
Hoe de zeilers volgend jaar wél kunnen winnen kunnen ze lezen in dit boek, dat geschreven werd door zeilfenomeen Fred Imhoff. Op een heldere manier zet hij uiteen hoe je het snelst tot resultaten komt in het wedstrijdzeilen: wie een zeilwedstrijd wil winnen, moet vooral logisch nadenken!
Voor zeilers die net naast de hoofdprijs hebben gegrepen, is dit belangrijke informatie. De organisatie zal de prijzen uitreiken in alle wedstrijdklassen van de Delta Lloyd North Sea Regatta, die aankomend weekend (van 6 tot en met 9 juni) wordt gehouden in Scheveningen.
Op 23 en 24 augustus vindt de 50e Delta Lloyd 24 Uurs Zeilrace plaats en ook hierbij zullen de tweedeprijswinnaars het boek Winnen is geen geluk overhandigd krijgen.
Meer informatie www.hollandia-boeken.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht