windverwachting

Uitnodiging voor scholieren van 16 tot 24 mei bij Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam voor nieuwe Masterklas-reis met Wylde Swan

PERSBERICHT
wyldeswanMakkum – De grootste tweemast topzeilschoener ter wereld, de Wylde Swan, is terug in Nederland. Onder de naam Masterskip maakte zij educatieve reizen over de oceaan. Aan boord Havo- en VWO-leerlingen, die naast hun reguliere schoolwerk extra lessen kregen en het schip leerden zeilen.
Speciaal voor deze Atlantische oversteken heeft de Wylde Swan een expeditie-tuigage. Met de Tall Ships Races gaat het wedstrijdtuig er echter weer op. Want de bemanning van de Wylde Swan wil winnen! Ze neemt het op tegen de grote windjammers in de A-klasse. In 2011 was de Wylde Swan winnaar over-all van alle wedstrijdseries.
Nu met de start van de Tall Ships Race in Harlingen gaat ze de eer verdedigen. De Wylde Swan en bemanning is klaar voor de strijd. Dear collegeas, please tune up your rigging!
Voordat het echter zover is nodigen wij middelbare scholieren uit bij Het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Om van 16 tot 24 mei een kijkje te nemen aan boord.
Voor hen is er een speciaal programma met bekende wetenschappers. Kom kijken!
Meer informatie www.masterklas-wyldeswan.eu

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X