Informatie voor de watersporter

Unlimited Cat-Sailing biedt zeilvakanties en duikvakanties op een luxe catamaran in het Caribisch Gebied

PERSBERICHT
Hillegom – Met trots willen wij u melden dat er vanaf vandaag zeilvakanties en duikvakanties kunnen worden besproken. Rond mei van 2013 gaat ons schip weer te water, na uitgebreid beproeven gaan we kleine trips organiseren. Dagje Noordzee, Rondje IJmuiden-Lowestoft-IJmuiden, Ronde van Noordholland etc.. Vanaf 1 Aug 2013 gaan we richting het zuiden met als doel, de Canarische Eilanden. Vanaf daar zullen we rond 1 december vertrekken richting de Caribbean. Volgens de verwachtingen zijn we rond 21 december 2013 op st.Maarten.
Wij bieden wat niemand in de chartervloot voor deze prijs biedt. Een ongekende luxe aan boord van een 42 ft catamaran. Voorzien van Airconditioning van ruim 12.000BTU, Een 6,5 KVA Northern Lights diesel generator (220V), Een 3000W invertor, Een watermaker 260L/H, Een duikcompressor, Een 3 KG wasmachine, Twee koelboxen, Een UV-watersterilisator, 220V stopcontacten in elke kamer, Led verlichting in het gehele schip, Zonnecollectoren op de bimini, Een windgenerator op het achterdek, Twee Liferafts voor een overlevingstijd meer dan 24h, Een zodiac bijboot met een 4pk viertakt of een 6pk tweetakt buitenboord motor, Zee vis hengels, Een opblaas kayak, etc.
Wij hebben in het afgelopen jaar het gehele schip gestript en weer opnieuw opgebouwd. Het schip is voorzien van de modernste materialen en uitgerust met de beste technieken. Alle electra en electronica is venieuwd. Alle slangen, pompen wierpotten en filters zijn er uit gehaald en grotendeels vervangen. Alle kussens en matrassen zijn schoongemaakt en opnieuw bekleed.
Het schip wordt bestuurd door onszelf, twee MCA/RYA opgeleide Yachtmasters en ook het duiken wordt begeleid door ons als een PADI Divemaster en Rescuediver. Samen hebben wij al duizenden mijlen gevaren, honderden duiken gemaakt en zijn op talloze plaatsen geweest. Wij zijn in staat van de zeilvakantie een herinnering voor het leven te maken.
De klant heeft absolute vrijheid. Dit is de reden dat al onze prijzen exclusief zijn. De klant bepaald of wij ‘s avonds in een rustige baai voor anker gaan of juist in een drukke mondiale haven liggen waar zij kunnen flaneren over de boulevard. De klant beslist of we aan boord eten, op een verlaten strandje gaan barbequen of in een luxe restaurant eten.
Wij verzorgen geen vliegreizen of hotels, de huidige reiziger is mans genoeg een ticket te boeken. De klant bepaald dan zelf of zij business class of tourist class vliegt en met welke maatschappij. De klant bepaald ook zelf of zij voor- of achteraf een week in het gebied wil verblijven of direct vanuit het vliegtuig aan boord wil stappen of na de trip direct naar huis gaat.
Als professionele service gerichte zeezeilers zeilen wij zowel de middellandse- als de Caribische zee. Bij ons geniet u een exclusieve, leuke en zonnige zeilvakantie en duikvakantie in het helderblauwe water van de mediterrane of de Caribbean. Niet op een zeilboot of een zeiljacht maar op een catamaran. Een unieke ervaring van zon, zee, plezier en zeilen met een stabiel op twee drijvers varend schip. Bij ons kunt u kiezen voor een privé reis waarbij het hele schip tot uw beschikking staat of een reis als single met een eigen kamer alle vormen zijn mogelijk. We hebben drie tweepersoonskamers ter beschikking voor gasten. En met elke dag een nieuw eiland aan de horizon is het zon, zee en plezier.
Meer informatie www.unlimitedcatsailing.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht