Utrecht krijgt op 7 en 8 mei een eigen gebruikte boten occasion watersportbeurs

PERSBERICHT
Utrecht – Twee watersportliefhebbers, Henny Fontijn en Gert Polman, hebben het plan opgevat een gebruikte boten en watersportartikelen beurs te organiseren voor watersporters met een klein budget: de Botenbeurs Utrecht
Importeurs van (motor)boten, dealers, watersportwinkels, maar ook particulieren die al de nodige tijd op het water doorbrengen, of er sterk aan denken hier een hobby van te maken – ze zijn op zaterdag 7 en zondag 8 mei allemaal meer dan welkom in de Voordorphallen van het Veemarktcomplex in Utrecht. Daar, aan de Sartreweg, wordt dan immers de eerste Botenbeurs Utrecht gehouden.
De door Fontijn Facilitair in samenwerking met Gert Polman en Boten.nl georganiseerde overdekte botenbeurs is vooral bedoeld om low budget boten en overtollig geworden watersportaccessoires tegen een scherpe prijs aan te bieden. Daarmee is dit evenement tegelijk prima geschikt om een occasion motorboot, zeilboot, sloep of speedboot aan een groot geïnteresseerd koperspubliek te tonen.
Met het Boten.nl, die een verkoop site voor gebruikte schepen exploiteert en een blad uitgeeft, is een uitstekende media partner gevonden die tevens de acquisitie gaat verzorgen.
Voor geïnteresseerden: de standruimte om een boot ter verkoop aan te bieden is ongeveer tien bij vijf meter. Alle boten zullen worden tentoongesteld op eigen trailers of op bokken van de verkoper. Artikelen kunnen in een (verkoop)kraam worden aangeboden. De kramen zijn vier bij één meter groot. Per standplaats wordt door de organisatie 125 euro in rekening gebracht; de kosten van een kraam bedragen 50 euro.
De toegangsprijs voor bezoekers bedraagt 3.- euro. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.
Meer informatie www.botenbeursutrecht.nl  en info@botenbeursutrecht.nl