Informatie voor de watersporter

Uw product op TV? Watersportprogramma RTL Vaart – ook in 2014 weer op televisie bij RTL4 – wordt nu opgenomen

PERSBERICHT
rtlvaartAmsterdam – Na een succesvol seizoen is BohilMedia inmiddels druk bezig met de opnames van het volgende seizoen van RTL Vaart. Vanaf zondag 5 januari 2014 wordt 13 weken lang elke zondagmiddag om 17.00 uur het programma bij RTL4 uitgezonden. Iedere zaterdag wordt de uitzending herhaald. Vorig seizoen haalde RTL Vaart een record van maar liefst 531.000 kijkers!
Seizoen 2
Ook deze serie stappen we weer aan boord in verschillende regio’s om de menselijke verhalen achter de watersporters te vinden. Boottesten, refit, droomjachten en evenementen; het komt allemaal terug in RTL Vaart. Epco Ongering en Vivian Slingerland brengen ook aankomend jaar bij RTL4 de watersport op een positieve manier onder de aandacht.
Uw producten ook op tv?
De hele zomer f ilmen wij op verschillende locaties in Nederland. Deze zomerse beelden zorgen vroeg in het jaar al voor de nodige vaarkriebels bij de kijker. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw producten in het programma op een mooie manier te belichten. Voor programma items en meer achtergrond informatie over het programma, download onze brochure. Neem voor meer informatie en advies op maat contact op met Nicolai Visser via 020-509 11 44 of mobiel 06-246 421 15.
Meer informatie www.bohilmedia.nl en brochure met advertentietarieven

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht