Informatie voor de watersporter

Vaarbewijsexamen oefenen op smartphone of tablet via watersportcursussen.nl en examen kun je nu zelf uitstellen

PERSBERICHT
Dongen – Je kunt je de wereld niet meer voorstellen zonder smartphone en tablet. Overal en wanneer je wilt, kun je informatie delen. Soms irritant maar vaak ook heel handig. Want nu kun je je examen vaarbewijs voorbereiden via je smartphone of tablet.
Dankzij de moderne communicatie middelen kun je de tijd die je doorbrengt in een wachtkamer, trein, vertrekhal, enz. prima gebruiken om wat vragen te oefenen. Sinds kort is er een speciaal voor de smartphone (iphone en android) en tablet een online examentrainer voor het vaarbewijs ontwikkeld. Je kunt onbeperkt vragen oefenen en eindeloos veel examens maken.
Nieuwe ontwikkelingen vaarbewijsexamen
Het komt regelmatig voor dat mensen eerst een examendatum vastleggen en dan pas gaan leren en er al lerend achter komen dat ze toch meer tijd nodig hebben. Sinds kort kunt u tot een week voor het examen de examendatum gratis naar een later tijdstip verschuiven.
Meer vragen
Vanaf 1 september 2013 zal het examen Klein Vaarbewijs niet meer uit 30, maar uit 40 vragen bestaan. Meer vragen hoeft niet te betekenen dat het moeilijker wordt. Het is afwachten hoe dit uitpakt.
Meer informatie www.watersportcursussen.nl en www.vamex.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht