windverwachting

Vaardag Sleepboothaven Maassluis op zaterdag 30 mei met nautische huisje-bootje-beestje-kraam vol maritieme stoffen

PERSBERICHT
huisje-bootjeMaassluis – De Stichting Sleepboothaven organiseert op zaterdag 30 mei 2015 de Vaardag Sleepboothaven Maassluis. Op deze dag zal ook de ‘nautische huisje-bootje-beestje-kraam’ aanwezig zijn. Hier kan men terecht voor een zeer groot assortiment maritieme stoffen en gordijnstoffen, nautische decoratie (ook voor kinderkamers) en maritieme ‘hebbedingetjes’, textielproducten en bootgordijnen en kussens op maat.
De dag staat in het teken van het varen met en beleven van historische stoom- en motorsleepboten. Diverse activiteiten op de kade, zoals de nautische markt waar wij met onze kraam staan, en een spectaculaire vlootschouw.
Dit jaar extra aandacht voor de rondvaarten met de Furie, Volharding of Dockyard. Alles speelt zich af rond de Govert van Wijnkade en de Nieuwe Waterweg waar bezoekers kunnen genieten van de stoom- en motorslepers. Ook het Nationaal Scheepvaartmuseum aan de Hoogstraat is geopend.
In de buitenhaven liggen de zeesleper Elbe en bergingsvaartuig Bruinvisch. Genoemde schepen en het sleepvaartmuseum vormen een uniek collectie. Ook Nederlands laatste zeegaande stoomsleepboot Furie en Hudson hebben hier hun ligplaats.
Meer informatie www.sleepboothaven.nl en www.huisje-bootje-beestje.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X