123 stickers

Vaarschool Albatros heeft website gemaakt over regels en vaarbewijzen

PERSBERICHT
Hoorn – Vaarschool Albatros heeft een site gemaakt over vaarbewijzen en de watersport. Op de websites van vaarscholen vind je op z’n hoogst wat beknopte feitjes. Op deze site kom je alles te weten over onder meer vaarbewijzen, klein vaarbewijs, groot vaarbewijs, vaarbewijs examens, marifonie, radar, ais en tal van andere onderwerpen.
Op vaarbewijzen.nl is veel informatie te vinden over het vaarbewijs en de verschillende manieren van vaarbewijs halen. Wanneer moet u een vaarbewijs in het buitenland hebben en de daar geldende regels. Informatie over de exameneisen, onder andere indien u meerdere keren gezakt bent, kunt u in aanmerking komen voor een mondeling vaarbewijsexamen. Daarnaast vindt u op deze site informatie over bijvoorbeeld de etiquette op het water en de veiligheid aan boord.
Deze site is een onmisbaar hulpmiddel voor iedere watersporter of diegenen die gediplomeerd watersporter willen worden. Op de site wordt de lezer als het nodig is direct doorverwezen naar bevoegde instanties als Vamex, ANWB en het Watersportverbond.
Meer informatie www.vaarbewijzen.nl