Informatie voor de watersporter

Vaarschool.be biedt nu ook RYA zeilopleiding aan op Canarische eiland Lanzarote

PERSBERICHT
Antwerpen (België) – Vaarschool.be is een erkend RYA Training Centre voor het geven van alle RYA navigatie/theorie-opleidingen en sinds kort ook voor het volledige programma RYA Motor Cruising. Dit heeft voor gevolg dat de zeilers een beetje in de kou waren blijven zitten. Daarom heeft Vaarschool.be samenwerkingsverbanden opgezet met andere RYA Training Centra.
Deze centra delen dezelfde passie voor varen en opleiden als Vaarschool.be: wij kunnen dus garant staan voor hun werking, hun filosofie en de klantenervaring. Vaarschool.be fungeert hier dus als agent: de partners staan in voor de organisatie van de opleiding, de praktische details in verband van de opleiding, de betaling, de afreis … enfin, de partners zorgen ervoor dat de optimale leerervaring verkregen wordt in de door hen georganiseerde opleidingen.
Samenwerking M.O.S.S. Sailing – RYA Training Centre in Medemblik (Nederland)
Vorig jaar kondigden we al aan dat we een partnership waren aangegaan met onze Nederlandse collega’s van M.O.S.S. Sailing, erkend RYA Training Centre voor zeilopleidingen in Medemblik (Nederland).
Het succes van deze samenwerking van vorig jaar heeft ons samen doen beslissen dat we deze samenwerking naar volgend jaar zeker zullen gaan voort zetten. Je kan dus ook dit jaar weer zeilopleidingen RYA Competent Crew, RYA DaySkipper en RYA Coastal Skipper gaan volgen bij onze collega’s van M.O.S.S. Sailing op de mooie Nederlandse wateren.
Samenwerking Endeavour Sailing – RYA Training Centre in Lanzarote (Canarische eilanden / Spanje)
Maar je kan natuurlijk ook gans het jaar door willen zeilen. Liefst dan nog in zonnige omstandigheden en bij een opleidingscentrum wat met dezelfde dynamiek en passie aan opleiding doet als Vaarschool.be zelf.
Stephanie en Keith van Endeavour Sailing, erkend RYA Training Centre op Lanzarote zullen je dan vanaf nu ook met open armen ontvangen en je laten meegenieten van de prachtige, zonnige, en ideale leeromgeving die de Canarische Eilanden toch wel zijn. Goed bereikbaar het hele jaar door met het vliegtuig, biedt Lanzarote en Endeavour Sailing het ganse jaar de gerenommeerde RYA opleidingen aan, dit aan dezelfde kostprijs (qua opleiding) als hier. Het goede weer en de sfeer die krijg je er helemaal gratis bij.
Prijzen starten vanaf 730 Euro per persoon voor een zeilcursus RYA Competent Crew of RYA DaySkipper.
Meer informatie www.vaarschool.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht