Informatie voor de watersporter

Vaarveiling.nl is nieuwe veilingsite van complete boot-arrangementen voor een dag op het water

PERSBERICHT
Breda, 4 juli 2011 – Heerlijk een dag varen op de Brabantse vaarwegen, zeilen in de Delta, een weekendje Biesbosch, een barbecue op de singels van Breda, varen en dineren, een middag varen naar Willemstad of Steenbergen, een feestje op het water en een volledige vaarvakantie. Al deze arrangementen zijn stuk voor stuk een bijzondere belevenis en fantastisch om te geven of zelf te doen. Veilingsite VaarVeiling.nl biedt vanaf nu iedereen de kans om een bijzondere vakantie, dag, middag of avond te beleven op het water tegen de beste tarieven!
Hoe werkt VaarVeiling.nl?
Iedere week zijn er diverse leuke aanbiedingen en nieuwe last minutes waarop geboden kan worden op de veiling. Iedereen kan meedoen, bieden en winnen! Tijdens de spannende veiling kan het verloop van de biedingen reail-time worden gevolgd en zien we de klok langzaam aftellen.
Hoe kan ik meedoen?
Heel eenvoudig in 3 stappen!
1. Bekijk de Vaarveilingen. Dagelijks worden er weer nieuwe veilingen aangeboden.
2. Vul je naam, telefoonnummer en e-mail adres in en je doet direct mee aan de veiling!
3. Nu alleen nog winnen. Houdt de veiling in de gaten, de winnaar ontvangt een e-mail met de bevestiging en instructies van de aanbieder!
Wat zijn de voordelen?
Je kent het wel, de weersvooruitzichten zijn goed en je hebt besloten om te gaan varen. Waar vind je dan zo snel een boot? Ga naar VaarVeiling.nl en je vindt alle beschikbare boten van diverse verhuurders overzichtelijk op één site. Deelnemen aan vaarveiling.nl is heel eenvoudig en geheel kosteloos. Dus nooit meer het hele land afbellen op zoek naar een boot en ook nog tegen de scherpste tarieven!!
Samenwerking
VaarVeiling.nl is een initiatief van een aantal bevriende bootverhuur bedrijven. Bootje varen Breda, Brabant Charter en SoleiSailing hebben de handen ineen geslagen en lanceren deze nieuwe site specifiek gericht op de verhuur van boten en arrangementen op het water. Hiermee ben je verzekerd van een gevarieerd aanbod en de laagste tarieven!
Meer informatie: www.vaarveiling.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht