Informatie voor de watersporter

Valkenklasse stelt aan zeiltalent voor 500 euro een goede wedstrijdboot beschikbaar

PERSBERICHT
Wil jij gedurende het seizoen 2013 kennis maken met de sportieve en gezellig valkenklasse en deelnemen aan zeilwedstrijden in West en Noord Nederland? Dan is dit je kans, de Valkenklasse Organisatie stelt het “Talentjacht” beschikbaar!
Valk 791 is een snel schip met moderne tuigage en inrichting. Wedstrijdzeilen in de valk betekent op hoog niveau sportief zeilen in velden met geroutineerde zeilers. De Valk is met zijn spinnaker, trapeze en zijn snelle en wendbare karakter een lust om in te zeilen.
In 2012 heeft het Talentenjacht met als bemanning Madelien Regeer en Rutger Bosland mooie resultaten gehaald. Zij zijn 5e in West geworden in een veld van ruim 60 Valken in het jaarprijs klassement en op de Nederlandse Kampioenschappen als 15e geëindigd. Op de website valkenklasse.nl zijn diverse verslagen van hen te lezen.
Wanneer kom je in aanmerking
Het Bestuur ontvangt graag een aanmeldingsbrief waarin de volgende elementen van belang zijn:
• Introductie van jezelf met personalia en je motivatie en intentie om een jaar in het Talentenjacht te varen
• Grove opgave van het aantal te zeilen wedstrijden in West en Noord, de wedstrijdkalender is hierbij een handig hulpmiddel.
• Welke ervaring heb je met het zeilen in open boten
• Er geldt een eigen bijdrage van € 500,– die je retour ontvangt bij aanschaf van een eigen Valk binnen 2 jaar na het varen van het Talentenseizoen.
Meer informatie www.valkenklasse.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht