VAMEX wil af van te eenzijdige voorbereiding Vaarbewijs-examen en VBO Watersportcursussen.nl haakt daar op in

PERSBERICHT
Dongen – De VAMEX, het onafhankelijk exameninstituut voor het Klein Vaarbewijs, waarschuwt voor te eenzijdige voorbereiding en misleidende informatie. Op de VAMEX site lezen we het volgende.
Vragen oefenen niet voldoende
“Een kandidaat die zich uitsluitend of voornamelijk voorbereidt door te oefenen op de in de markt aangeboden examenvragen zal daar in de regel niet voldoende aan hebben. VAMEX toetst primair inzicht en begrip van de examenstof.”
Misleidende informatie
“Partijen die o.a. via internet oefenvragen aanbieden die ‘gelijk zijn aan het echte vaarbewijsexamen’ verstrekken onjuiste en misleidende informatie. De examenvragen van VAMEX zijn niet openbaar en verschillen van de oefenvragen die uitgevers en opleiders beschikbaar stellen.”
Snel en gegarandeerd goed voorbereid
Met de vernieuwde VBO online cursussen wordt u gegarandeerd goed voorbereid op het examen. Mocht u na het afronden van de cursus onverhoopt zakken, krijgt u het volledige cursusgeld terug. Als u stevig doorwerkt, kunt u de cursus binnen twee weken afronden en examen doen.
Direct uitslag en Vaarbewijs/ICC
Als u in Zoetermeer examen doet en slaagt, kunt u het vaarbewijs/ICC direct meenemen. Erg handig voor mensen die het vaarbewijs snel nodig hebben.
Altijd actueel
VBO volgt de ontwikkelingen betreffende de examens op de voet. Door middel van de maandelijkse Nieuwsbrief worden de cursisten en gebruikers van de Studiewijzer geïnformeerd over veranderingen in wetgeving en examinering.
Meer informatie www.watersportcursussen.nl