Informatie voor de watersporter
Van Baerdt E800 genomineerd voor Boot van het Jaar

Van Baerdt E800 genomineerd voor Boot van het Jaar

De elektrische tender van Van Baerdt Jachtbouw is genomineerd door de vakjury voor de Boot van het Jaar in de categorie “nieuwe, innovatieve sloepen en tenders”. De Van Baerdt E800 is geïntroduceerd in het voorjaar van 2022 en is de eerste volledig elektrische sloep uit de loods van Van Baerdt Jachtbouw, die gevestigd is aan de Slachtedyk in Joure. De sloep kenmerkt zich door een zeer exclusieve uitstraling met een grote actieradius.

Tijdens de HISWA te water, van 31 augustus – 4 september, wordt de winnaar van de categorie bekend gemaakt. Uiteraard is Van Baerdt Jachtbouw ook aanwezig op de HISWA en is de E800 te bezichtigen. Voor een kennismaking en bezichtiging bent u van harte welkom op stand J08.

Voor meer informatie, lees op vanbaerdt.com

Foto: Van Baerdt

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com of plaats hieronder een reactie. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht