Informatie voor de watersporter

Vanclaes Boottrailers viert 10 jaar innovatie en kwaliteit in de trailerbranche

Vanclaes Boottrailers, een toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar en producent van roestvrijstalen boottrailers, viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Het bedrijf heeft in het afgelopen decennium een sterke reputatie opgebouwd dankzij de focus op innovatie, kwaliteit en klantenservice.

Vanclaes werd in 2014 opgericht met de ambitie om hoogwaardige boottrailers te produceren die voldoen aan de eisen van de veeleisende Nederlandse en buitelandse watersportliefhebber. Het bedrijf onderscheidt o.a. door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, en door een unieke constructie die zorgt voor een optimale stabiliteit en veiligheid tijdens het transport van boten.

In de loop der jaren heeft Vanclaes een breed scala aan boottrailers ontwikkeld voor diverse soorten boten, van kleine rubberboten tot grote jachten. Het bedrijf biedt ook een breed scala aan opties en accessoires om aan de individuele wensen van klanten te voldoen.

Meer dan een kwaliteitsproduct

Naast de focus op kwaliteit, staat Vanclaes ook bekend om haar uitstekende klantenservice. Het bedrijf heeft een team van ervaren medewerkers die klanten kunnen adviseren over de juiste boottrailer voor hun behoeften en die ondersteuning bieden bij het onderhoud en gebruik van de trailer.

“We zijn trots op wat we in de afgelopen 10 jaar hebben bereikt”, zegt Stian Duijvelaar, oprichter en eigenaar van Vanclaes Boottrailers. “We hebben een loyale klantenkring opgebouwd en we zijn een gerespecteerde speler geworden in de trailerbranche. We zijn vastberaden om de komende jaren te blijven innoveren en onze klanten de best mogelijke producten en diensten te bieden.”


Vanclaes viert 10-jarig jubileum met speciale jubileumkorting!

Vanclaes viert haar 10-jarig jubileum met een bijzondere actie! Om deze mijlpaal te markeren en onze waardering te tonen voor het vertrouwen van onze klanten, verlagen we gedurende de hele maand juli 2024 de consumentenadviesprijs van al onze trailers tot en met 3500 kg met 10%. Want wie jarig is, trakteert!

Wij nodigen iedereen uit om van deze unieke aanbieding te profiteren. Dit is een fantastische kans om onze hoge kwaliteit trailers aan te schaffen voor een nog aantrekkelijkere prijs ten opzichte van de normale al scherpe prijs. Alle afgeprijsde prijzen staan in onze online trailer configurator, waar u uw eigen Vanclaes trailer kunt uitkiezen en naar uw wensen verder kunt aankleden.

Voor meer informatie: vanclaes.com

Foto: Vanclaes

Dit bericht is geplaatst door de nieuwsdienst van Nauticlink. Heb je vragen of opmerkingen over dit bericht, neem contact met ons op via nieuwsdienst@nauticlink.com. Je kunt ook zelf persberichten en nieuws tips doorgeven aan onze redactie. Meer informatie hierover vind je op onze nieuwsdienstpagina.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht