Informatie voor de watersporter

VANCLAES boottrailers winnaar vakprijs METS DAME Award 2013 in categorie 'haveninrichting en materialen'

PERSBERICHT
vanclaes_DAMEAlphen aan den Rijn, Amsterdam – De DAME-AWARD 2013 jury: ‘Gewaagd ontwerp, stevig gebouwde boottrailer, opvallend gebruik van geëigende materialen en onderscheidende ‘branding’, Vanclaes biedt iets volledig nieuws in deze sector. De Jury waardeert in het bijzonder het robuuste loopbordes om droge voeten te houden bij het in en uit het water halen van de boot en de geïntegreerde waterproof verlichting die een aparte lichtbalk overbodig maakt’.
De volledig nieuwe, moderne generatie, Nederlandse topkwaliteit Vanclaes boottrailer, buitengewoon innovatief en gunstig geprijsd, wint de prestigieuze DAME DESIGN AWARD METS 2013 in Amsterdam.
Innovatieve boottrailer
Dankzij de ver doorgevoerde, unieke modulaire bouw, een flink aantal patenten en moderne technieken als CNC gestuurde laser- en watersnijders bij de productie wordt toegepast, zijn de bouwkosten aantrekkelijk laag.
Deze opmerkelijk lage constructiekosten maken het mogelijk, ondanks de toepassing van hoogwaardige onderdelen, materialen en afwerkingen zoals RVS laadsystemen en poedercoating, de trailer uiterst concurrerend in de markt te zetten.
De Vanclaes boottrailer is met dit design, de moderne ‘look’ en het hoogst innovatieve karakter, terecht door de jury beloond met de DAME-Award 2013.
Commerciële innovatie voor Internationale dealers
Vanclaes daagt goed gemotiveerde Nederlandse en Europese dealers uit hun ‘handel’ sterk en winstgevend uit te breiden door vergaande samenwerking als “Business Partners”.
De Business Partner heeft een opvallend nieuw product en wordt in het verkoopproces ondersteund met professionele marketing tools en een functionele online omgeving.
‘Face-to-face’ ondersteuning is er vanuit het Vanclaes ‘Experience Center’ in Alpen aan de Rijn, waar de Business Partner alle ins-and-outs van de Vanclaes boottrailers kan zien.
Vanclaes versus conventioneel
Vanclaes: “Een boot op een trailer vervoeren, is niet nieuw. Wel nieuw zijn het speciaal ontwikkelde –en gepatenteerde– laad- en lossysteem, het in het bijzonder door de DAME jury ‘gewaardeerde robuuste loopbordes om droge voeten te houden bij het in en uit het water halen van de boot en de in het chasis geïntegreerde waterproof verlichting die een aparte lichtbalk overbodig maakt’, waterproof schijfremmen, waterdichte, oliegevulde lagers en aan de constructie vastgelaste hijsogen. Al deze innovaties maken deze trailer met recht de nieuwe generatie boottrailer.”
Vandaar het motto ‘Vanclaes, de nieuwe generatie boottrailer’.
Voor meer informatie zie: www.vanclaes.com en METS DAME Award

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht