windverwachting

Vanclaes 'Dynamic Trolleys & Racks' voor haventrailers en stalling van boten in botenrekken op Boot Düsseldorf 2015

PERSBERICHT
Vanclaes_trolleys_racksAlphen aan den Rijn – De grote lancering van de Vanclaes Dynamic Trolleys & Racks in Europa. Professionals uit de watersport branche kregen al een klein voorproefje op de METS afgelopen maand en de eerste dealerschappen zijn reeds gesloten. Zal ook dit product de markt in Europa gaan veroveren, zoals eerder de boottrailers van Vanclaes dit al deden? We vroegen het aan Stian Duijvelaar, directeur/eigenaar van Vanclaes BV, de importeur van Dynamic Dollies & Racks uit Amerika.
“Wij geloven nog altijd in kwaliteit, betrouwbaarheid en functionaliteit als primaire zaken in een succesvol product. Hoewel dit in de hedendaagse ‘wegsmijt cultuur’ soms lastig is om aan de man te brengen, zijn wij er toch van overtuigd dat alleen met die drie ingrediënten, uiteraard geleverd tegen een eerlijke prijs, een product succesvol kan zijn. De aluminium trolleys en botenrekken van Vanclaes Dynamic zijn zulke producten. Handig, degelijk, mooi en sterk maar bovenal precies gemaakt zoals de boot het nodig heeft. Dat is de kracht van Vanclaes Dynamic: een stapje verder gaan dan slechts wat materialen aan elkaar lassen of schroeven. Wij duiken er in en komen met echte oplossingen die het watersportleven veraangenamen en daarmee u ontzorgen”. Aldus Duijvelaar.
Dat het bijzondere producten zijn staat absoluut als een paal boven water. De afwerking en de functionaliteit van de diverse trolleys zijn fenomenaal en doormiddel van boot specifieke oplossingen is ook de pasvorm uniek. De diverse trolleys zijn volledig deelbaar en daardoor gemakkelijk ook leeg te transporteren. Daarnaast brengt Vanclaes de handige combitrailer en modulaire opbergrek systemen van Dynamic naar Europa. Met het combitrailer schuifsysteem schuif je de trolley gemakkelijk in een wegtrailer en kan je deze zonder gedoe aan elkaar bevestigen. De aluminium boot opslagrekken zijn ideaal voor zeilverenigingen, jachthavens en/of zeilers die meerdere boten opslaan of vervoeren. Door het gebruik van aluminium en kunststof is het gewicht laag en daarmee de handeling uiterst soepel en gemakkelijk. Voor iemand die het gedoe met de stalen trolleys en lompe rekken helemaal zat is, is er nu een alternatief op de Europese markt.
U bent nieuwsgierig? Kom langs op BOOT Düsseldorf – in Hal 17, stand nummer 17C62, gaat het gebeuren… – maar
u kunt natuurlijk ook altijd het Vanclaes Experience Center in Alphen aan den Rijn bezoeken.
Meer informatie www.vanclaes.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X