windverwachting

Varen en fietsen langs de Moezel met nieuwe fietscruise van Travelydays

PERSBERICHT
travelydays_bellefleurEnschede – De reisorganisatie Travelydays heeft nu ook een fiets- en vaarvakantie langs de Moezel in het Franse Lotharingen in haar reisprogramma voor 2014 opgenomen. Met deze fietscruise wordt de al langer bestaande hotel-fietsvakantie langs de Moezel van Trier naar Koblenz aangevuld met een fietsvakantie langs het Franse deel van de Moezel.
De nieuwe fietscruise van zeven dagen vertrekt afwisselend vanuit het Franse Toul en het Luxemburgse Wasserbillig. Vanaf de luchthaven in Luxemburg worden er transfers naar en vanaf het cruiseschip georganiseerd. De fietscruise wordt begeleid door een Nederlands sprekende gids.
Hoogtepunten van deze fietsvakantie over rustige straten en landwegen en over de oude jaagdpaden
langs de Moezel zijn de Franse steden Thionville, Metz en Nancy. In Metz kan de bekende
kathedraal bezocht worden en tevens het Centre Pompidou; in Nancy is het Palais Stanislas een
bezoek waard. Hier wordt het stadsbeeld gekenmerkt door tal van Jugendstil-gebouwen. Onderweg op de fiets wordt er genoten van het prachtige landschap en de ontspannen Franse sfeer. Het cruiseschip is het gezellige, onder Nederlandse vlag varende MS La Belle Fleur. Deze kleine rivercruiser heeft plaats voor maximaal 19 passagiers verdeeld over acht tweepersoonshutten en een driepersoonshut. Alle hutten zijn voorzien van een badkamer met douche en toilet.
De salon is nostalgisch ingericht met veel hout, traditionele lampen en grote tafels. Onder het scherm op het ruime zonnendek kan er na het diner onder het genot van een glas wijn verder genoten worden van het ontspannende Franse savoir vivre.
Meer informatie www.travelydays.com

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X