Informatie voor de watersporter

Varen met echt klassiek zeilschip vanaf Bataviawerf drie weken verlengd

PERSBERICHT
Lelystad – Allround Schepenverhuur Oxalex en de Bataviawerf Lelystad zijn ruim 3 weken geleden een unieke samenwerking begonnen. Het doel was meer toeristen naar Lelystad te krijgen en dit mooie stukje Noordoostpolder interessanter te maken voor jong en oud.
Alex van Klaveren heeft zijn schip Zeil- en Partyship Bounty tegen een gereduceerd tarief beschikbaar gesteld voor gezinnen en individuelen die graag hun bezoek aan de Batavia Stad en / of Bataviawerf wilden verrijken met een heuse zeiltocht op een authentiek zeilschip. Ook wilden wij de mensen iets anders aanbieden dan een dagje pretpark of dierentuin. Kinderen en volwassenen konden helpen met het hijsen van de zeilen of het besturen van het schip. Voor de rustigere bezoekers was het mogelijk om onder genot van een hapje en/of drankje genieten van zon, wind en water.
Vele Nationaliteiten hebben al gebruik gemaakt van de mogelijkheid deze unieke belevenis mee te maken. Bezoekers uit Amerika, Duitsland, Finland, Denemarken, Zuid Afrika en natuurlijk Nederland zijn allen zeer enthousiast van boord gegaan.
Mede de goede inzet van de vrijwilligers Bataviawerf hebben we besloten deze succesvolle samenwerking nog drie  weken voort te zetten. Lelystedelingen mogen uiteraard ook van deze aanbieding gebruik maken. Vaar op vrijdag tot zondag mee tot 26 augustus.
Meer informatie op de website van de Bataviawerf www.bataviawerf.nl of www.oxalex.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht