Informatie voor de watersporter

VBO watersportcursussen biedt optimaal lesmateriaal, een gratis cursusboek en online cursus met slaagcertificaat

PERSBERICHT
Dongen – Wat moet je wel en niet kennen voor het examen? Elke watersporter heeft zo zijn eigen spannende verhalen die vaak ook heel leerzaam zijn. Maar wat leuk is voor een zeiler kan heel saai zijn voor waterskier of zeevisser. Er is maar één instantie die bepaalt wat u moet weten voor het examen en dat is de examencommissie. Dat is weleens lastig want er zijn vele wegen die naar Rome leiden. VBO bewandelt het pad dat de examencommissie heeft uitgezet. Dat is de rode draad door de VBO cursussen.
Leer niet te veel
Minder leren maar wel doelgericht. Leer vooral niet te veel. Bij het leren van dingen die veel op elkaar lijken, is de kans groot dat je alles door elkaar gaat halen. Met een paar slimme leer strategieën kun je dat voorkomen.
Meer dan een opleidingsinstituut.
Voor goede lessen heb je niet alleen een goede instructeur nodig maar vooral goed lesmateriaal. De VBO cursusboeken zijn full color en rijk geïllustreerd en niet te vergeten examen gericht. VBO is niet alleen uitgever van cursusboeken maar heeft samen met Memotrainer ook schitterende online cursussen ontwikkeld.
Garantie
Het mooie van de online cursussen is dat u een slaagcertificaat kunt halen. Als u serieus de hele cursus door loopt en alle vragen minimaal een keer goed maakt, kunt er zeker van zijn dat u slaagt. U krijgt dan van VBO een slaagcertificaat. Als u door omstandigheden toch zakt, betaalt VBO u het cursusgeld terug.
Gratis onlinecursus
VBO is zo trots op haar fantastische online cursus dat alle dag- en avond cursisten de online cursus (€ 69,-) er gratis bij krijgen.
Gratis cursusboek
Maar VBO is ook heel trots op haar lesboeken en daarom krijgen alle online cursisten een gratis cursusboek (€ 21,95). Eigenlijk is dat helemaal niet nodig want de leerstof is volledig in de cursus verwerkt en te downloaden, maar zo’n boek is soms toch wel makkelijk.
Meer informatie www.watersportcursussen.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht