VBO watersportcursussen geeft gratis introductieles Klein Vaarbewijs op zaterdag 25 februari in Montfoort

PERSBERICHT
Dongen, Montfoort – VBO watersportcursussen geeft zaterdag 25 februari de gratis introductieles Klein Vaarbewijs in Montfoort (bij Utrecht). Deze les is voor iedereen en helemaal gratis. Ben Ros, auteur van diverse watersportcursusboeken, vertelt u dan alles wat u moet weten over het Klein Vaarbewijs.
Nice to know, need to know
Wat moet je wel en niet kennen voor het examen. Elke watersporter heeft zo zijn eigen spannende verhalen die vaak ook heel leerzaam zijn. Maar wat leuk is voor een zeiler kan heel saai zijn voor waterskier of zeevisser. Er is maar één instantie die bepaalt wat u moet weten voor het examen en dat is de examencommissie. Ben loopt met u het examenprogramma door en laat aan de hand van een beamerpresentatie zien hoe het examen in elkaar steekt.
Leer niet te veel
Een cursus kan u helpen Daarom zal er op deze ochtend ook aandacht besteed worden aan leerstrategieën. Leer vooral niet te veel. Bij het leren van dingen die veel op elkaar lijken, is de kans groot dat je alles door elkaar gaat halen. Met een paar slimme leer strategieën kun je dat voorkomen.
Internationaal
Het klein vaarbewijs is gecombineerd met het internationaal vaarbewijs, het International Certificate of Competence (ICC) inland and coastal waters. U kunt het vaarbewijs dus ook heel goed in het buitenland gebruiken.
Informatie
De gratis vaarbewijs les is op
Zaterdag 25 februari 2012
Tijd 10.00 – 12.00 uur
Plaats Montfoort (regio Utrecht)
Het programma en locatie ontvangt u bij inschrijving.
Meer informatie op www.watersportcursussen.nl en www.benros.nl.