windverwachting

Veel belangstelling voor nieuwe Week van de Watersport wijst nu al op succes

PERSBERICHT
Amsterdam – De Week van de Watersport, die plaatsvindt van 14 tm 21 april, belooft een succes te worden. Aanmeldingen van bedrijven, verenigingen, gemeentes en organisaties die iets gaan organiseren stromen binnen. Vetus, Beleef Friesland en Cruising Home zijn inmiddels partners van de Week van de Watersport.
Van alles te doen
Bij jachthaven Waterland is er de hele week een gevarieerd programma. Zo kan je er leren manoeuvreren, meezeilen en is er een nautische markt. Cruising Home gaat een winactie opzetten, hou ze in de gaten! In Friesland gaan ze er alles aan doen om de provincie op de kaart te zetten. Er zal in deze regio veel te beleven zijn tijdens de week. In de haven van Scheveningen vindt er op 21 april de opendag van Tall Ship Minerva plaats, en op 13 april is er de open dag van de Twiske Haven & jachtclub.
Branchepartijen die het event omarmen zijn o.a.: CWO, Hiswa Vereniging, Hiswa Rai, Hiswa te Water, Holland Surfing Association, Kitesurf Vereniging, NJI / Jachtbouw Nederland, Telegraaf Vaarkrant & de Waterski -en Wakeboardbond.
Meer informatie www.weekvandewatersport.nl

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X