Informatie voor de watersporter

Veel nieuwe deelnemers op HISWA RAI Amsterdam Boatshow 2016

Amsterdam – De HISWA Amsterdam Boat Show 2016 mag rekenen op een groot aantal nieuwe deelnemers. Hieruit blijkt dat de watersportmarkt weer in de lift zit. Onder de ruim 250 ingeschreven bedrijven zijn meer dan 40 nieuwkomers. Daarmee is de beursvloer grotendeels volgeboekt. Met de zeven ‘werelden’, Funsports, Sloep, Klassiek, Shop, Speed, Zeilen, en Onderdelen & Accessoires, is de HISWA Amsterdam Boat Show het grootste en meest complete watersportevenement van Nederland, interessant voor alle watersporters. De HISWA vindt van woensdag 16 t/m zondag 20 maart plaats in RAI Amsterdam.
Aantrekkende markt
“Aan het enthousiasme onder bedrijven is te merken dat de watersportmarkt weer aantrekt”, aldus beursmanager Joost Ringeling: “We hebben nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Met tientallen nieuwe deelnemers, naast natuurlijk een groot aantal trouwe aanwezigen en partijen die terug zijn van weggeweest, kan ik niet anders dan zeggen dat we de bezoeker in maart een behoorlijk compleet aanbod kunnen bieden binnen de verschillende segmenten die we voeren.”
Nieuw en bekend
HISWA 2016 mag in ieder van de zeven werelden nieuwkomers verwelkomen. Van Werffboat 21, Orange Yachting, Vindros B.V. en Budsin Electric Boats in HISWA Sloep, tot Jeanneau, VMG Yachtbuilders en Zeilschool op de Helling in HISWA Zeilen. In HISWA Speed zijn Sportboatstore, Fortunus – ZAR Benelux, Flevo Nautica en Brunia Watersport nieuw en in HISWA Fun is het onder andere voor Wakesports en Mistral Red Dot Division B.V. de eerste keer. Ook in HISWA Onderdelen en Accessoires is een indrukwekkend aantal nieuwe deelnemers present, zoals Zeilmakerij Cover Works, Holland America Lijn en NPS Diesel B.V.. Daarnaast is er een groot aanbod aan vakantieaanbieders. De wereld HISWA Klassiek mag rekenen op deelname van W. De Vries Lentsch Yachts B.V., Rederij Belle B.V. en Boten en Bijzaken.
Bekende deelnemers als Antaris, Prins Watersport, Yamaha Motor Europe, Suzuki Nederland, Saffier Yachts, Aquavitesse B.V., Van den Berg Surf B.V., N.A.Z. Schepen, Vrolijk Watersport en Technautic, zijn ook dit jaar weer van de partij. Peter Wayper van Technautic: “Wij staan al jaren op de HISWA. De timing van dit evenement is voor ons bepalend voor de keuze. Deze sluit namelijk perfect aan bij de start van het watersportseizoen.”
Over de HISWA Amsterdam Boat Show
De HISWA Amsterdam Boat Show is met honderden boten en een compleet aanbod onderdelen & accessoires het grootste watersportevenement van Nederland. Iedere watersporter is na een bezoek aan de beurs klaar voor de start van het nieuwe watersportseizoen. De HISWA vindt in 2016 plaats van 16 t/m 20 maart in RAI Amsterdam.
Meer informatie HISWA RAI en de deelnemerslijst

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht