Informatie voor de watersporter

Veel nieuwe sloepen en producten voor sloepen op de Nationale Sloepenshow 2014 op 21 en 22 juni

PERSBERICHT
nat_sloepenshow_2014Lelystad – De Nationale Sloepenshow 2014 is springlevend met dit jaar meer noviteiten dan ooit. Voor het eerst zijn de Damarin 732-Xtender, de Waterspoor 711 Open, de Enkhuizensloep 500, en de Primeur 700 te bewonderen. Alle bekende merken zijn present met een onovertroffen aanbod van sloepen en tenders. De Nationale Sloepenshow vindt plaats op 21 en 22 juni in de Bataviahaven in Lelystad
Wat dacht u van de mogelijkheid te proefvaren met o.a. de ‘Hiswa Boot van het Jaar 2014’, de Interboat Neo S-Line, de Newport Bass, de Corsiva 880, de Primeur 700, de Rapsody R29, de Antaris 55, de Cooper800, de Seafury 700, te veel om op te noemen, ze zijn er allemaal en nog veel meer. Uniek voor de nationale Sloepenshow is dat men onbeperkt kan proefvaren zelfs zonder snelheidsbeperking!
Op de maritieme markt wordt een aantal zeer interessante noviteiten gepresenteerd. Wat dacht u van de “Fastbinder”. Nooit meer problemen met het leggen van een knoop in een touw. Interessant is de introductie van de Devi Comfort elektrische buitenboordmotor die er ook uitziet als een klassieken buitenboordmotor. Op de maritieme markt zijn als altijd een flink aantal deelnemers aanwezig met watersportartikelen van touwwerk tot design zonnebrillen en van zonnepanelen tot antieke scheepsuitrusting. Ook alternatieven voor een teak dek worden getoond. Kortom een interessant breed aanbod.
In de haven tussen de sloepen ligt het drijvende platform met daarop de bezoekers en exposanten lounge van sloepen en lifestyle magazine ‘GodeVaert’. Voor uitgebreide informatie over nieuwe en gebruikte boten zorgen de bekende bladen zoals GodeVaert, YachtFocus, Boten te Koop en Boten.nl.
Zoals altijd is het bezoek aan de Sloepenshow gratis. Bataviastad Outletshopping ligt naast de Bataviahaven. En is zeker ook een bezoek waard.
Meer informatie www.nationalesloepenshow.nl.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht