windverwachting

Vereniging van autoliefhebbers van exclusieve klassiekers Jaguar Daimler Club Holland bezoekt werf jachtbouwer Linssen Yachts

PERSBERICHT
linssen_jdchMaasbracht – Op vrijdag 3 oktober mocht Linssen Yachts zich verheugen op het bezoek van de Jaguar Daimler Club Holland. Zestig leden van de JDCH kwamen ‘s ochtends met hun trots naar Maasbracht. Hun Limburg-weekend begon bij Linssen Yachts met de Linssen Factory Experience.
Rond 11 uur stonden op de parkeerplaats in totaal 31 Jaguar/Daimlers uit verschillende bouwjaren. Diverse klassieke modellen zoals de Jaguar XJ, een Jaguar XK 120, een Jaguar E-type en bijvoorbeeld de Daimler 250, maar ook verschillende nieuwe modellen.
De leden kregen bij Linssen Yachts een uitgebreide rondleiding door de werf. Door de serieproductie heeft de stalen jachtbouw bij Linssen veel raakvlakken met de automobielindustrie. De leden van de JDCH konden de kwaliteit van de productie, de verschillende interieurstijlen met kersen- en mahoniehout van de Grand Sturdy-serie en Classic Sturdy-serie bijzonder waarderen.
De Jaguar Daimler Club Holland bestaat sinds november 1976. Het is een actieve club van eigenaren van zowel klassieke als moderne Jaguars en Daimlers. Tegenwoordig kent de JDCH ca. 1.800 enthousiaste leden in binnen- en buitenland.
Meer informatie www.linssenyachts.com en www.jdch.nl

1 Bericht

  • Lida Geers

    6 jaren geleden / 13 september 2016 om 15:09 uur

    Geachte heer/mevrouw,
    Ik heb een vraagje. Mijn zwager, die een verwoed fotograaf was, is een paar jaar geleden overleden en uit zijn archieven kwam een fraaie foto van een klassieke Jaguar E type Jaguar 4.2 met het kenteken AM 18 86 tevoorschijn. Deze auto is waarschijnlijk gefotografeerd in het Oostelijk Havengebied of op IJburg. Mijn vraag is weet u misschien wie de eigenaar is en denkt u dat hij het leuk vindt deze foto te krijgen.
    Met vriendelijke groet, Mevr. Lida Geers

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Flessenpost

Je wekelijkse watersport update

X