Informatie voor de watersporter

Vermaarde Enkhuizer Almanak ook als 'App' en op toekomst voorbereid met Enkhuizer Kinder Almanak

PERSBERICHT
Enkhuizen – De 417de jaargang van de Enkhuizer Almanak, het vanouds vermaarde kalenderboekje in gedrukte versie, voor het eerst ook als App voor slimme telefoontjes, en de 5de jaargang van de Enkhuizer Kinder Almanak. Het lijkt niet bij elkaar te passen, de traditionele uitgave, waar de nostalgie en de historie van afdruipen, en de jongste multimediale ontwikkelingen.
De Enkhuizer Almanak is al eeuwenlang goed bij de tijd, even actueel als oud. Een greep uit de inhoud: er staan honderden weetjes en handige tips in, verhalen en breinbrekers, de stand van de planeten, de waterstanden, een opgave van kermissen, markten en festivals en natuurlijk de weersvoorspelling.
Uitgever Fransje Jongert besloot dan ook dat de Enkhuizer Almanak zich uitstekend leent voor een toepassing op iPhone en Android telefoons en liet de App ontwikkelen bij IT Bytes in Boxtel.
De gedrukte versies zijn verkrijgbaar bij de boekhandel en de eigen webwinkel van de Enkhuizer Almanak. De editie 2012 kost € 6,95 en de Kinder Almanak € 4,95.
De App is verkrijgbaar in de App Store en de Android Market. De prijs is € 5,95.
Meer informatie www.almanak.nl

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang wekelijks ons watersportnieuws-overzicht