Op Nauticlink vind je alle informatie die je als watersporter nodig hebt. Alles bij elkaar, op één plek!

Informatie voor de watersporter

123sticker.nl – Boot accessoires

123sticker.nl – Boot accessoires
123sticker.nl – Boot accessoires
123sticker.nl – Boot accessoires
123sticker.nl – Boot accessoires

Beschrijving

Laat zien hoe trots je op je boot bent! Bij 123sticker.nl bestel je de naam van je boot met een zelfgemaakte bootsticker. 

De naam van je boot mag goed zichtbaar zijn. Bij 123sticker.nl kun je op eenvoudige wijze jouw unieke ontwerp bestellen. En niet alleen voor je bootnaam, ook als je voor je vaartuig een sticker met het kenteken of registratienummer nodig hebt, kun je die bestellen. 

Online ontwerpmodule
Naast kant-en-klare ontwerpen, kun je ook kiezen voor een geheel eigen ontwerp. Dat gaat heel gemakkelijk. Echt rits, rats klaar! Je begint met een blanco ontwerp en gaat vervolgens stap voor stap aan de slag in de keuzehulp module. Maak je keuze voor de kleur, vorm en het formaat van de sticker. Vervolgens voer je het bestand van jouw ontwerp in en dan kun je jouw unieke bootsticker al bestellen. Uiteraard kun je ook de kant-en-klare ontwerpen aanpassen in letters, formaat, kleur en vorm. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Ruim 30 jaar ervaring
123sticker begon 30 jaar geleden als kleine producent, inmiddels is het uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf waar je allerlei stickers kunt laten drukken, waaronder dus bootstickers. Elke werkdag van 08.00 tot 19.00 uur werken ze met een kundig en hecht team aan alle bestellingen. Iedere medewerker is goed in zijn of haar eigen vakgebied, samen zijn ze sterk in het totaalproces. Je eigen bootsticker ontwerpen en laten drukken is nergens goedkoper en sneller.

Kenmerken

  • Ruim 30 jaar ervaring!
  • Snelste van NL
  • Scherp geprijsd
  • Online ontwerpmodule
  • Geen vaste formaten
  • Deel:

Locatie